Genoeg studenten, Meesters gevraagd!

We hebben genoeg studenten gehad, het is tijd voor meer Meesters!
Meesters als Jezus, Boedha, .. zijn het wellicht grondig beu aanbeden te worden voor hun kwaliteiten terwijl ze eigenlijk een licht wilden werpen op ons eigen meesterschap.
“Beam me up, Scottie” is NIET wat deze meesters bedoelden, noch voor leefden. Liefde zoekt geen vluchtweg, liefde dient. Terwijl ons ego uitroept “Wat brengt het me op?”, zegt het wakkere hart eenvoudigweg “Hoe kan ik dienen?”. De wetten van de wereld leren ons dat we exact moeten weten waar we heen gaan, waartoe het zal leiden, wat het ons zal opleveren vooraleer we van wal gaan. We moeten zeker zijn dat onze parachute klaar is vooraleer we springen. De wetten van de Werkelijkheid leren ons dat juist het tegenovergestelde waar is. We kunnen eeuwig studenten blijven, eerst studenten van de tijdelijkheid, dan studenten van de eeuwigheid, maar eens dienen we te beseffen dat we de eeuwigheid zelf zijn en de Wijsheid van de Eeuwigheid in ons dragen. Meesters van de Eeuwigheid, wanneer drukken jullie je WETEN uit in elk moment van tijdelijkheid?
Wanneer, hoe lang nog .. ?  If not NOW, when? If not YOU, who? (woorden van een Joodse leraar, Maimonides). Deze woorden wijzen ons op een verantwoordelijkheid maar ook op de onbegrensde kracht die ieder van ons in zich draagt, die zal stralen als we de angst ervoor durven loslaten.
Life Mastery is niet voor studenten, Life Mastery is voor Meesters!
Mogen we samenkomen om te groeien, te helen en de limieten van ons wakker worden opzoeken en in de wereld brengen. Mogen we samenkomen om een visie te leven van een planeet die al geheeld is, een mensheid in vrede, en alles doen om te delen wie we werkelijk zijn – radicale, extatische zielen! Kan er een groter avontuur zijn dan dit? Kan er iets meer waardevol zijn dan dit?
Vrienden, tijd om met je Goddelijke voeten op de planeet te landen! Time for Mastery, LIFE MASTERY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *