Sleutels voor een Nieuwe Aarde (deel 2)

Wat zijn je dromen?

Weten wat je écht wilt creëren, is de eerste stap. Zoveel mensen zijn geconditioneerd door hun cultuur en hun verwachtingen, evenals door de noodzaak om geld te verdienen. Ze hebben het contact met hun ware creatieve passies en dromen verloren.
Bepaal eerst of je dromen écht van jou zijn, of dat je werkt aan iets waarvan je is verteld dat het het beste is voor jou. Verken je passies. Wat doe je graag? Wat wilde je doen toen je een kind was? Hoe kunnen deze dromen in je volwassen leven inpassen? En hoe kunnen deze passies je leven ondersteunen? Weet, beste vrienden, dat alles waarin je je energie en passie investeert een waardevolle manier van leven voor je kan worden. Het hangt er alleen vanaf hoe je de basisstructuren creëert die jouw droom zullen ondersteunen.
Dit is waar velen van jullie vastzitten en niet verder kunnen gaan. Je bent geconditioneerd om te werken in structuren die door anderen zijn gemaakt en daarom heb je weinig vermogen om je eigen fysieke structuren te creëren waarin je je dromen kunt materialiseren.

Want hier zijn de twee stappen naar de materialisatie van je dromen:
– De eerste is creatief zijn
– De tweede is het proces van materialisatie

Creativiteit: het benadert het rijk van ideeën en concepten. Het vindt de plek waar verlangens en dromen worden geformuleerd en getekend in het rijk van de verbeelding.
Materialisatie: dit is het proces waardoor je dromen worden aangetrokken door de fysieke realiteit, zodat ze een fysieke realiteit worden op het materiële vlak van je bestaan.

Laten we, gezien deze twee fasen, eens kijken hoe dit in praktijk kan worden gebracht, zodat je begint je dromen te creëren en ze in de realiteit te verankeren.   


De droom als idee of concept.

Je hebt verlangens en dromen omdat je ziel inherente behoeften heeft aan evolutie, avontuur en creativiteit.Een verlangen is een creatieve drang om bepaalde emoties en gevoelens in een fysieke vorm te ervaren. Een droom is wanneer dat verlangen zo sterk wordt dat het wordt omgezet in een constante bron van intentie, aspiratie en concentratie.
Alle verlangens zijn boodschappen die je ziel je stuurt met betrekking tot je paden van evolutie en verkenning. Maar jij, als een belichaamd deel van je wezen, bent de enige met de macht om te beslissen welke dromen en verlangens je wilt nastreven.Het probleem op dit moment is dat energie zo bevorderlijk is voor het creëren van je dromen, dat je zo snel opties en openingen maakt, dat je het niet meer bij kunt houden, en alles dat er veelbelovend uitziet, verdwijnt dan weer even snel. Het geheim schuilt in de selectie en keuze. Je kunt niet alles tegelijk doen en je hoeft dat niet te doen. Er is tijd. Kies dus vooral één droom en start het verkenningsproces.

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *