Hoe kan ik mooier overdragen waar Life Mastery voor staat dan deze spontane getuigenis met jullie te delen die ik mocht ontvangen van één van de deelnemers aan de verdiepingsgroep. Mijn hart is vervuld van vreugde bij het lezen wat Life Mastery met mensen doet :

“Bart, Bart, wat ben je toch een magiër! Ik voelde me maandagavond zó opgeladen met zo’n verkwikkende energie, mijn batterij is volledig vol en kan nog weken mee. Iedere keer opnieuw slaag je erin een zalige verbondenheid te creëren die nog dagen doorwerkt. Bedankt voor zo veel magie!!
Het voelt als een veilig net dat zich ontrolt waarin alles zijn kan en waaruit alles zich kan materialiseren, een fantastische mastermind, zalig gewoon. Die vreugde van het moment kan me soms zodanig overdonderen dat ik niet altijd de ‘gepaste’ uitdrukkingen vind en voorzeker belachelijk en verward overkom. Maar het is de glimlach van mijn ziel die niet meer te stoppen is en straalt uit dankbaarheid om gezien & gehoord te worden. Door mezelf en door jullie in alle veiligheid en geborgenheid.
Ik voelde me vroeger vaak verloren, ik was zoekende tot op die dag in Schelle. Wat jij daar bracht kwam zo krachtig binnen en na het beluisteren van je CD’s is elke dag een geschenk, een uitnodiging om te leven volgens de symfonie van mijn ware wezen. Er is geen vergelijk mogelijk met de jaren voorheen. Het is alsof ik een gebruiksaanwijzing van het leven gevonden heb. Niet zo eentje dat je vlug vlug leest en vervolgens diep in een lade vergeet. Maar eentje die geschreven staat in de sterren en leest met een open hart.Beetje bij beetje zijn de bladzijden leesbaar en tegelijkertijd ontrolt er zich een nieuw hoofdstuk als uitnodiging om echt àlles te geven in de volledige wetenschap van wat is. Een hand-reiking vanuit een dieper weten dat alles is zoals het hoort en perfect in zijn imperfectie.
Bedankt voor de schoonheid van de mastermind momenten en om zoveel inspiratie te ontlokken bij ieder van ons”
(H.M, Verdiepingsgroep najaar 2018)

Eerdere getuigenissen:

“Een eerste ontmoeting met mensen die ik niet ken vind ik altijd best wel wat spannend. Wie zal er zijn ? Hoe zullen die -voor mij- onbekende mensen met mij omgaan ? Zal het veilig genoeg zijn om me kwetsbaar te kunnen open stellen ? Telkens als ik naar een workshop/opleiding/groepscoaching ga stel ik me die vragen – ook nu, wanneer ik werd uitgenodigd deel te nemen aan een eerste bijeenkomst van Life Mastery. Al van bij het verwelkomen van de deelnemers merkte ik dat het ‘anders’ was, beter, authentieker, zuiverder, meer écht gelijkgestemde mensen die samen kwamen. Het feit dat we allemaal de CD reeks van Life Mastery hadden beluisterd werkte blijkbaar ‘verbindend’, het was net alsof we elkaar al langer kenden. Het was dus uitermate fijn om in deze groep te mogen ‘thuis’ komen, want dat was het gevoel dat ik meteen had. We konden vrijuit delen, Bart leidde de cirkel op een daadkrachtige, liefdevolle én eenvoudige manier, net zoals het leven ook zou kunnen worden. Een echte aanrader voor iedereen die beseft dat hij zijn eigen leven mag creëren, en er de verantwoordelijkheid voor wil nemen” (Hilde J., LM Mastering Seminar juni 2017)

“Ik heb enorm genoten van de LM-dag!! en ik heb nog een sterk rimpeleffect mogen ervaren… Ik ben de groep (en in het bijzonder jou, Janneke en Leen) enorm dankbaar dat ik mijn stukje van verdieping heb mogen beleven. Zoals je aangeeft in de CD’s, is Meesterschap ook een kwestie van loslaten van wat niet bijdraagt aan ‘de progressieve realisatie van een waardevolle droom’. Ik heb blijkbaar nog wat opkuis-werk te doen en door mijn mentale knoop ivm het 10” mirakel te mogen delen ben ik nu, van dag tot dag, nieuwe inzichten aan het oogsten. Ik voel dit meer en meer zakken naar mijn hart en mijn diepste kern waardoor ik op aanknopingspunten uitkom van mijn worsteling met de dood van mensen in mijn omgeving: schuld en boete zit blijkbaar nog sterk in mijn programmatie en ik ga daarmee verder aan de slag om mijn Meesterschap (binnenkort!?) volledig te kunnen opnemen. Ik kies ervoor om het leven te vieren en ik zal mijn vleugels uitslaan; dat staat vast ! (H.M, LM Verdiepingsdag mei 2018)

“Hartelijk dank voor deze heerlijke bijzondere dag!  Ik heb genoten, hoewel het bij momenten heel diep gaan en confronterend was. Marijke drukte het juist uit: luxe! De prachtige omgeving waar alles klopt, alle echt mooie mensen die deelden, het supersmakelijke voedsel. Ik kwam als stress kieken toe en ben als zenpoes (nieuw  begrip, ter plekke verzonnen. Denk aan een poes die languit in de zon ligt te liggen) buiten gewandeld.Mooi opgebouwd, hele mooie momenten. Kleine tip: prijs is echt democratisch, voor deze hoge kwaliteit mag je gerust meer vragen!” (Anne S, LM Mastering Seminar Juni 2018)

“Bedankt Bart voor je oprechte feedback. Het was een ontroerende en mooie dag in het mooie plekje in Orp. Life Mastery is niet het enige pad maar voor mij wel een geregeld confronterend pad omdat het zo stevig de focus richt. En focus richten is zoals je weet niet mijn ‘natuurlijke aanleg’. Het concept van de Master Mind is daarnaast voor mij een zeer bijzonder onderdeel”. (J.M, LM Mastering Seminar mei 2017)

“Ik heb enorm veel aan je opvolggesprek gehad. Het heeft zoveel in beweging gezet. Meer dan ik hier kan schrijven. Zo dankbaar” (G.H., LM Opvolgcoaching)

“Het zinnetje waarmee ik vorig jaar naar huis ging na het LM-Mastering Seminar was ongeveer: “Vertrouwen (in mezelf en in anderen) en van daaruit schoonheid creëren en bewaren om met anderen te delen”. Die intentie heeft me een volledig jaar kunnen boeien. Schoonheid, daar heb ik echt mee kunnen spelen. Het creëren, bewaren en delen van schoonheid met anderen, maakte me echt blij! Wat had ik er dit jaar opnieuw naar uitgekeken om jullie verhalen te horen, om te horen hoe het met jullie allemaal is. Uiteraard ben ik erg nieuwsgierig naar wat er van jullie intentie die we elk vorig jaar op de LM dag hebben uitgesproken, gekomen is. Spijtig genoeg kan ik er deze keer niet bij zijn. Daarom dit briefje … ” (V.V, LM Mastering Seminar mei 2017)